Category: <span>La Salle</span>

Els alumnes de francès formen part del programa europeu d’intercanvi E-twinning, adreçat a estudiants que tenen la seva primera incursió en una llengua estrangera o que volen aprofundir-ne més. En aquest cas, els nostres alumnes aprenen francès i els estudiants francesos castellà. L’objectiu és treballar de manera bilateral enriquint-nos els uns dels altres i aprofitar totes les eines que ens ofereix la plataforma culminant el curs amb un petit viatge a Perpinyà. La satisfacció de poder parlar francès in situ i conèixer els seus “partenairs” és un estímul que val la pena experimentar!

La robòtica des de fa uns cursos ha agafat molta embranzida, aquest any un dels equips que es presenten a la First Lego League, guanya un premi a nivell estatal.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va atorgar el mes de novembre de 2013 a La Salle Montcada un diploma que certifica la qualitat en el sistema de gestió en tots els seus ensenyaments segons la norma UNE-EN ISO 9001:2008

Comencem el programa d’Auxiliar de Conversa, mitjançant el qual, els alumnes poden practicar l’anglès oral amb un nadiu.

L’escola rep el certificat ISO de Qualitat, renovant fins a dia d’avui i que ens empeny cada dia per un ensenyament enfocat a la millora contínua. L’escola comença a digitalitzar l’aprenentatge.

Celebració del centenari. Es comencen a atorgar els premis Antoni Fonollet, que reconeixen l’excel·lència de l’alumnat.

Beatificació de cinc germans de la Comunitat de Montcada que, víctimes del conflicte bèl·lic de la Guerra Civil Espanyola, van ser afusellats el 1936.

Rosa Molinero Trias guanya el 1r Premi Nacional de Coca-Cola de redacció en català.

Alumnes de La Salle Montcada guanyen el premi CIRIT pels seus treballs de recerca el 2004, 2005 i 2006.

Es fa la primera versió del portal web del col·legi.