Mostra de Recerca Jove de Sant Andreu

El divendres 28 de febrer es va celebrar la Mostra de Recerca Jove de Sant Andreu organitzada pel Consorci d’Educació de Barcelona.

La mostra va reunir un total de 17 de Treballs de Recerca de diferents centres públics i concertats del districte de Sant Andreu. Aquests treballs han estat valorats per un jurat de 20 persones format per professors dels diferents centres participants i professionals dels serveis d’educació i centres de recerca de la ciutat. D’aquests 17 treballs els 3 valorats amb més puntuació pel jurat participaran de la Mostra de Barcelona on es reuniran els seleccionats dels diferents districtes.

La nostra escola va ser-hi representada amb cinc alumnes de segon de batxillerat: Sara Freyre Jiménez, Maria González González, Marta Oset Piñeiro, Jaume Archilés Torrecilla i Anna Travesset Sagré.

La mostra del passat divendres va comptar amb tres torns d’alumnes de 1r de batxillerat dels centres participants, que van poder parlar amb els autors dels treballs de recerca presents a la mostra, fer-los preguntes i rebre una bona orientació de cara al treball que aquests alumnes estan tot just començant a encarrilar. A més, també van assistir a l’entrevista que es va fer als autors d’alguns dels treballs que els van donar pistes sobre línies d’investigació i consells des de l’experiència personal a tenir en compte per a fer un bon treball de recerca.

L’activitat va resultar molt profitosa, tant pels alumnes de segon, que van sentir-se recompensats per l’esforç i dedicació en la realització del seu treball de recerca, com pels alumnes de primer, que van poder aprofitar informació de primera mà que els va animar i orientar en la realització del seu treball de recerca.