#1000 likes

El 12 de novembre, els alumnes de psicologia i sociologia van anar a veure una obra de teatre virtual sobre el ciberassetjament escolar patit per la Lina, la protagonista. La llei del silenci es fa present al llarg de tot el curs i tracten de minimitzar la problemàtica.

En l’obra, van convidar-nos a participar, al públic, des de l’espai virtual: a través del disseny d’una aplicació mòbil des de la qual els alumnes podien col·laborar en aturar l’assetjament i donar l’opinió a l’hora de decidir quina escena treballar per tal de no arribar a certes circumstàncies. Això va ser el que van fer les nostres alumnes Alicia Olmos i Claudia Fernández. Els van donar l’oportunitat de canviar la història i evitar el ciberassetjament a la Lina i no van voler deixar passar la oportunitat!

Aquesta obra va fer pensar molt a tots els alumnes i els va conscienciar sobre fins a on podien arribar aquestes situacions. Va ser una oportunitat per a tots veure una injustícia com aquesta i mitjançant les tecnologies actuals poder canviar-la.