Hara: una jornada per la interiorització

El passat dia 17 d’octubre tots els alumnes de l’escola van gaudir d’un dia diferent.

Els alumnes de 1r van fer activitats de reafirmació personal i cohesió del grup classe.

Es van desplaçar fins el Parc Central de Nou Barris on van tenir una estona d’interiorització dirigida i individual. Posteriorment van fer algunes activitats per millorar i consolidar la relació entre els membres de cada grup classe. Per acabar el matí van plasmar les seves sensacions en un mural on van quedar recollides les emocions de tots els membres de cada grup i van compartir amb els companys el que havien sentit.

Per la seva part, els alumnes de 2n, van començar el matí amb el visionat del curt El circo de la mariposaque va donar pas a un debat al voltant de la idea de creure en les pròpies possibilitats. Aquestes idees van quedar recollides en una paraula o frase per grup que va quedar a la cartellera de cada classe com a pensament positiu i de superació.

Seguidament tot el grup d’alumnes de 2n es van dirigir al Parc del Poble Nou on van dedicar una estona a relaxar-se a la gespa i es va fer una visualització per reafirmar la seguretat personal. Finalment, per grups, van anar cap a la Platja de Mar Bella on cada grup classe va representar en una figura la idea de superació personal i cohesió del grup.

Va ser un dia dedicat al coneixement personal i el creixement interior.