Taller HARA

El passat dia 28 de novembre vàrem gaudir d’un dia diferent a l’escola.

En primer lloc vàrem celebrar el tancament del Tricentenari amb activitats de reflexió dins de l’aula i un gran mural conjunt amb els alumnes de 1r i 2n al patí de l’escola.

En finalitzar aquests actes, els alumnes de 1r van fer activitats de reafirmació personal i cohesió del grup classe.

Varen començar les activitats amb una estona de relaxació i visualització individual que els van permetre iniciar l’autodescobriment i en aquest estat de coneixement varen escriure els seus secrets, dubtes, reafirmacions personals de forma individual i secreta.

Posteriorment es varen desplaçar a diferents places i parcs del districte per continuar amb les activitats de consolidació de la relació entre els membres del grup-classe. Per acabar el matí van plasmar les seves sensacions en un arbre on van quedar recollits els moments importants de vida de tots els membres de cada grup i van compartir amb els companys el que havien sentit.

Per altra banda, tot el grup d’alumnes de 2n es van dirigir caminant cap a la Platja de la Mar Bella on van dedicar una estona a compartir, relaxar-se i es va fer una visualització per reafirmar la seguretat personal. Finalment, es va representar en una figura la idea de superació personal i cohesió del grup.

Va ser un dia dedicat al coneixement personal i el creixement interior.