Tutoria entre iguals

Aquest curs hem iniciat a l’escola el projecte “Tutoria entre iguals” que té els objectius d’enfortir la relació entre els alumnes de primer i de segon de batxillerat a partir de la orientació i acompanyament que fan alumnes de segon curs envers els companys de primer.

El projecte ha millorat l’autoestima dels alumnes i la implicació dels de segon en el bon funcionament de l’escola, i ha facilitat la integració dels de primer a la dinàmica pròpia del batxillerat i a la manera de fer d’una escola nova per a ells.

El projecte ha estat valorat molt positivament per part dels alumnes que hi han participat i per part dels equips de tutors.

Des de La Salle Catalunya aquest projecte ha estat seleccionat per compartir-lo amb la xarxa d’escoles La Salle del districte ARLEP com a projecte dins de l’àmbit de la coordinació pedagògica.

Volem agrair a tots els alumnes que hi han participat la seva implicació i bona actitud per aconseguir reeixidament els objectius proposats a l’inici de curs.

No us perdeu el vídeo que hem preparat per compartir el nostre projecte amb les escoles La Salle de tota Espanya i Portugal, amb el testimoni dels nostres alumnes.